Masdaf
Dünyaya İyi Gelecek
Mas Academy


Pompa<br>Seçim Programı Pompa<br>Seçim Programı
Pompa
Seçim Programı
Doğru seçim. Yüksek performans !
detaylı bilgi için tıklayınız
Uzmanlık Alanları

Uzmanlık Alanları

Masdaf olarak 45 yılı aşan tecrübemizle ihtiyaçlarınızı dinliyor, önceliklerinize önem veriyoruz. Enerji verimliliğinden hijyene, gelişmiş alt yapıdan tasarrufa kadar birçok farklı konuda öne çıkan ihtiyaçlarınıza en uygun uygulamaları sunuyoruz.

Pompa Sektörünün Öncü Markası: Masdaf

Pompa Sektörünün Öncü Markası: Masdaf

46 yıl önce suyun ve enerjinin etkin kullanılması ve bu sayede yaşam kaynaklarının korunması ilkesiyle yola çıkarak; verimli, çevreci ve inovatif “pompa teknolojileri” üreten Masdaf, dünyanın prestijli projelerine değer katmaya devam ediyor.

40 Bin Metrekare Pompa Teknolojileri Üretim Tesisi

Türkiye pompa sektörünün öncü ve lider markası Masdaf, Düzce ve Tuzla’da toplam 40 bin metre kare alan üzerine kurulu üretim tesislerinde, Avrupa Birliği’nin çevreye duyarlı tasarım direktifine (ecodesign - ErP 2009/125/EC) uygun; uçtan emişli santrifüj pompa, atık su drenaj pompası, inline pompa, axial ayrılabilir pompa, yangın pompası, dikey ve çok kademeli santrifüj pompa, proses pompası, dalgıç pompa, çift emişli ayrılabilir gövdeli santrifüj pompa, kolonlu pompa, kendinden emişli santrifüj pompa, dişli pompa, hidrofor ve genleşme tankı üretiyor.

Eşsiz Müşteri Deneyimi

Masdaf; Bina Teknolojileri, Endüstri, Su ve Atık Su Yönetimi alanları için sunduğu pompa çeşitleri ile müşterilerine kullanıcı dostu çözümler sunuyor. Masdaf, kullanıcı dostu ve verimli su pompası teknolojileri ile endüstriyel proseslerde, sulama, ısıtma ve soğutma sistemlerinde, gemi sanayinde, atık su transferinde, yangın söndürme işlemlerinde, petro-kimya sanayinde, tarımsal sulamada ve daha birçok alanda kullanıcılarına eşsiz müşteri deneyimi sunuyor.

Güçlü AR-GE: İlk Yerli Pompa

Güçlü AR-GE’si ile pompa sektöründe birçok ilke imza atan Masdaf, Türkiye’de; endüstriyel tip hidroforu, kapalı genleşme tankını, kendinden emişli atık su pompasını, manyetik kaplinli salmastrasız pompayı üreten ilk yerli üretici olma unvanını da taşıyor.

Sürdürülebilir Pompa Çözümleri

Masdaf, GenIO Motor Üstü Frekans İnvertörleri ile Mod-Bus haberleşme protokolü üzerinden bina otomasyonuna entegre edilebilen akıllı pompa çözümleri ile sisteme uzaktan erişim imkanı sunuyor. Böylece pompa teknolojilerinin; insanlar, binalar / endüstriyel tesisler ve diğer mekanik sistemlerle arasında akıllı ağ bağlantısı kurulmasını sağlayan Masdaf, işletme kolaylığının yanı sıra pompa teknolojileri ile enerji ve su kaynaklarının verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayarak, daha yaşanabilir bir dünya için çalışıyor.

Akıllı pompa teknolojilerinin yaşam döngüsü boyunca çevresel etkilerini azaltmayı hedefleyen Masdaf, sürdürülebilirliği yalnızca pompa teknolojilerine değil, tüm süreçlerine entegre ederek, karbon ayak izini en aza indirmeyi hedefliyor.

Projeye Özel Üretim

AR-GE’den üretime kadar tüm süreçlerinin merkezine müşteri memnuniyetini yerleştiren Masdaf, pompa teknolojilerini, projenin ihtiyacına uygun olarak üretiyor.

Geniş Satış ve Servis Ağı

Türkiye’nin 81 ilini kapsayan bayi ve servis ağıyla, pompa teknolojileri alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı hedefleyen Masdaf, müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Su pompası çözümlerini 6 kıtada 80’den fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, bu ülkelerde kurduğu distribütörlük ve servis ağıyla da Türkiye’nin global pompa markası olmayı hedefliyor.

Pompa Teknolojileri Alanında Kalite

Masdaf, pompa teknolojileri alanındaki kalitesini; ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 18001: 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kalite belgelerinin yanı sıra UL, FM, NFPA 20, TSE, CE, ATEX, GOST, UKR Sepro gibi standartlarla da kalitesini tescilliyor.

 

Close