Uw betrouwbare partner in gasdetectie, explosieveiligheid en maritiem.

Advies Verkoop & Verhuur Training Onderhoud

Gasdetectie

Explosieveiligheid

Maritiem

Full Service Experts

Van advies naar installatie tot onderhoud, alles kunt u veilig bij ons onderbrengen. Onze serviceafdeling staat altijd voor u klaar.

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische en explosieve gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en andere diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 700+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

Waarom kiezen voor Notra?
Notra is toonaangevend in gasdetectie, explosieveiligheid en oceanografische instrumenten

Notra B.V. Noordwijk, adviseur en leverancier van professionele producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Zij dragen bij aan de veiligheid van mens en milieu. Notra focust zich op 3 marktsegmenten: gasdetectie, explosieveiligheid, en maritiem. In alle sectoren streven wij naar de hoogste kwaliteit en service. Al meer dan 38 jaar (sinds 1983) hebben wij een eigen servicedienst met VCA en ISO9001:2015 certificering.

Wij bieden u een breed scala aan betrouwbare producten met diverse internationale certificeringen als Atex en IECEx. Onze systemen bieden een uitstekende ‘Cost of Ownership’. Onze exclusieve overeenkomsten met grote internationale partners garanderen een hoog kwaliteitsniveau en continuïteit. Notra hecht zeer veel waarde aan klanttevredenheid. Ons flexibele personeel en service-team helpt u graag!

Wij voorzien onze klanten van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten ten einde levens, waardevolle bedrijfsmiddelen en het milieu te beschermen. Onze dienstverlening en producten voldoen of overtreffen consequent de verwachtingen van onze klanten. Het is ons doel om leidend te zijn in de gasdetectie, explosieveiligheid en de maritieme sector, door het bieden van excellente klantenservice, maatwerk-oplossingen, training en ondersteuning. Daarnaast bevorderen wij de professionele ontwikkeling van onze werknemers en werken aan een wederzijds sterke band met onze zakelijke partners.