Beursnieuws

Persberichten

Nieuws verzorgd door BootaanBoot.nl

Beleef het op
HISWA te water

Sinds 2018 vindt de Hiswa te Water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa, plaats in de Batavia Haven in Lelystad. Na twee goedbezochte edities (2018 en 2019) in deze bekende, centraal gelegen watersportplaats kwamen de bekende coronamaatregelen. De fysieke 2020 & 2021-edities moesten plaats maken voor online varianten. In 2022 was de Hiswa te Water terug en hoe. In een zo goed als uitverkocht huis en zonovergoten Batavia Haven was het heerlijk vertoeven. Met meer dan 30.000 bezoekers in een uitstekende sfeer was de derde editie in Lelystad een groot succes te noemen. Op de kade en de steigers van de Batavia Haven gonsde het van de positieve berichten. De nieuwe locatie, de indeling van de haven, de aankleding, het brede aanbod aan boten, de diversiteit aan kade exposanten en natuurlijk het proefvaren, alles leek bij te dragen aan een positieve sfeer.

De 2023e editie van de Hiswa te Water was met 424 boten groter dan ooit en er moest zelfs met een wachtlijst worden gewerkt. Ook de stands op de kade waren helemaal uitverkocht.

Op naar een fenomenale 2024-editie
De 39ste editie van de Hiswa te Water zal in 2024 plaatsvinden in, natuurlijk, Batavia Haven Lelystad. De haven zal wederom worden omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter. Zoals het er nu uitziet zal het weer helemaal vol komen te liggen in de haven en zullen alle stands op de kade en in de grote entree tent zijn bezet. De Hiswa te Water zal al geen andere beurs het evenement worden waar je je kan informeren en oriënteren over alles wat de nautische water sport heeft te bieden.

HISWA TE WATER
Bataviahaven Lelystad

Hiswa te water 2023 - Aftermovie

In het speciale Hiswa te Water magazine kan je alle informatie over de beurs
en natuurlijk om optimaal voor te bereiden op de beurs.

Hiswa Magazine

Deelnemers op de
HISWA te water 2020

Genoeg te zien op de
HISWA te water

Naast alle mooie boten in de haven en fraaie stands op de kade is er nog veel meer te doen. Demonstraties op de kade, proefvaren in de haven, heerlijk eten op een van de terrasjes en een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet of Batavia Museum. Thema tours door de haven begeleidt door een specialist van de beurs.
En als u met een groep komt zijn er speciale arrangementen zodat u een echte ‘behind the scenes’ toer kan krijgen met alle details.