.. MŪSŲ IZOLIACIJOS SPRENDIMAI ORIENTUOTI Į ATEITĮ ..


ILGAMETĖ PATIRTIS

Per daugelį metų UAB „Persolita“ įgijo nemažai patirties pramonės techninio izoliavimo srityje. Mes esame karščio, šalčio, gaisro ir garso izoliavimo srities specialistai. Esame šių sričių specialistai, turime subūrę profesionalių darbuotojų komandą, kuriems vadovauja atestuoti darbų vadovai

ENERGIJOS TAUPYMAS

UAB „Persolita“ - Danijos kompanijos ,,Persolit A/S“ dukterinė kompanija Lietuvoje - savo kryptingą veiklą pradėjo 1998 m. Klaipėdoje. 2005 m. UAB “Persolita” atidarė padalinį Vilniuje. Augant darbo apimtims, kylant darbuotojų kvalifikacijai, įmonė plėtėsi ir šiuo metu įmonėje dirba 80 kvalifikuotų specialistų. Įmonė turi 1500 m2 gamybinės bazės patalpas Klaipėdoje. „Persolita“ gamina įvairią skardos bei metalo konstrukcijų produkciją.


REIKALINGA PAGALBA?

Mūsų specialistai padės visais Jums rūpimais klausimais
SIŲSTI UŽKLAUSĄ

TEIKIAMOS PASLAUGOS

Mes specializuojamės vėdinimo, rekuperavimo sistemų montavime. Dirbame su patikimomis bei kokybiškomis medžiagomis, dėka kurių galime užtikrinti aukštą darbų atlikimo kokybę.

Montuojame visų tipų rekuperatorius bei visus vėdinimo įrengimus. Patikėkite darbus mums, ir kvalifikuoti UAB „Persolita“ darbuotojai juos atliks taip, kad jus nesugaišite savo laiko, o jums tereikės įvertinti puikų rezultatą.

PASLAUGOS

KODĖL VERTA RINKTIS MUS?

UAB „Persolita“ - stabili įmonė, turinti didelę patirtį ir kompetentingus darbuotojus, todėl ji patraukli bendradarbiavimo partnerė tiek Danijos, tiek tarptautinėje pramonėje. Įmonė „Persolita“ yra atestuota ir turi visus reikiamus leidimus vystyti ir plėsti veiklą Europos Sąjungoje. Atliekamų darbų kokybės ir kainos santykis padeda mums sėkmingai konkuruoti rinkoje ir plėtoti veiklą, nes mes siūlome optimalius sprendimus ir jų įgyvendinimą iš vienų rankų.

PROFESIONALUMAS

Profesionalūs darbuotojai, profesionali įranga ir mechanizmai, profesionalus požiūris. Visa tai užtikrina, kad mūsų partneriai gautų tik profesionaliai pagamintą produkciją ir aukščiausio lygio aptarnavimą. Nuo pat veiklos pradžios į šį požiūrį kasdieniniame darbe investuojame didžiąją dalį savo pelno. Dėl to laimi tik mūsų klientai ir partneriai, su kuriais mums visada malonu bendradarbiauti. Siekis aptarnauti savo klientus kuo geriau atėjo ne iš karto. Profesionalumą vystome nuolatos kartu su savo klientais ir jų keliamais aukštais reikalavimais mūsų gaminamai produkcijai.

INOVATYVUMAS

Kai kuriuos skardos gaminius galima išlankstyti rankomis – patyrę ir aukščiausios kvalifikacijos mūsų meistrai nesunkiai atlieka sudėtingiausius projektus. Bet XXI amžiuje rankų darbas ne visada efektyvus dėl itin tikslių gaminamų produktų išmatavimų ir serijinės gamybos. Visada ieškome inovatyvių sprendimų ir juos randame. Tai gali atlikti mūsų turimos pažangios mašinos ir įrengimai. Tik turėdami aukščiausio lygio technologijas ir personalą, puikiai dirbantį su pažangiausia programine įranga ir technika, savo klientams galime pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugas ir sprendimus.

PIRMAUJANTYS LIETUVOJE

Po dešimtmečio įtempto darbo ir šimtų patenkintų užsakovų galime pasakyti, kad esame pirmaujantys Lietuvoje skardos gaminių gamintojai. Mūsų darbų kokybę vertina ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių užsakovai, todėl esame pelnę ir kitų šalių kompanijų pasitikėjimą. Nebijome imtis sudėtingų užsakymų, nes pasitikime savo inžinieriais ir gamybos pajėgumais, todėl esame laikomi patikimais partneriais daugelyje rimtų statybinių projektų. Pirmaujame savo pažangiomis technologijomis, sukaupta ilgamete patirtimi, užsakymų sudėtingumu ir mastu, užsienio partnerių užsakymais ir pajamomis tarp Lietuvos gamintojų.

ATLIKTI DARBAI

„UAB Neo group“

PET granulių gamyklos korpuso statyba Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje izolaivimo ir skardinimo darbai.

„VMG Industry group“

Vienas didžiausių Europoje naujas VMG fabrikų kompleksas Mogiliove (Baltarusija). izolaivimo darbai.

„Vičiūnų grupė“

kiaušinių perdirbimo fabrikas Plungėje izoliavimo ir skardinimo darbai.

AB “Klaipėdos energija”

Biokuro katiinės modernizavimas.

MŪSŲ KLIENTAI

MUMIS PASITIKI DAUGIAU NEI 200 KLIENTŲ

NAUJIENLAIŠKIS