BRA PRODUKTER GER FÖRTROENDE,
BRA SERVICE GER TILLIT

Håll dig uppdaterad med vad som händer på Somas. Här presenterar vi det senaste från vår verksamhet. Det är hos oss det händer!
Läs mer

Vad kan vi göra för just dig? Vi erbjuder många tjänster så som servicepaket, olika utbildningar och vårt eget ventilberäknings-program. Allt för att din vardag ska bli så lätt som möjligt!
Läs mer

Behöver du komma i kontakt med någon av oss på Somas? Klicka här så kommer du vidare till rätt kontaktperson. Vi hjälper gärna till med mer information kring våra produkter och tjänster!
Läs mer

Somas Instrument AB utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler tillverkade i rostfritt, syrafast stål till hela världen. Vi finns idag representerade inom de flesta branscher och har representanter över hela världen.

För oss är trygghet och kontinuitet centrala faktorer i vår verksamhet. Detta är något som vi lagt stor vikt vid under våra mer än 75 år i branschen och för oss ingår det som en naturlig del i våra kundrelationer. Vi är stolta över att vi idag är ledande inom utvecklingen av reglerventiler och vår ambition är att förbli så även i framtiden. 

Hållbarhet

För oss på Somas är hållbarhet en viktig faktor och utgör en central del i vår verksamhet. Vi vill ta vårt ansvar för att skapa en bättre miljö. Vi tror att ett effektivt miljöarbete är en förutsättning för vår långsiktiga utveckling. 

Genom att arbeta för en minskning av verksamhetens miljöpåverkan och därmed en hållbar produktion, finna lösningar som leder till hållbara resultat och agera ansvarsfullt genom hela vår värdekedja kan vi göra skillnad.

Jobba hos oss

Somas har idag 160 anställda medarbetare fördelade på sex olika orter i fem länder. Utveckling och tillverkning av våra produkter ställer krav på hög kompetens på alla delar av företaget. Det är viktigt för oss att bygga goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. 

Är du utbildad ingenjör eller tekniker med erfarenhet inom vår bransch eller processindustrin? Eller är du kanske verkstadstekniker med CNC-behörighet? Kolla in vår karriärsida!

var finns vi?

Kort och gott så finns vi där du finns! Somas huvudkontor ligger i Säffle men i övrigt så finns vi med egna kontor på ytterligare fem orter fördelat på fem länder.

Utöver våra egna kontor har vi representanter och servicepartner över hela världen. Tveka inte att ta kontakt med oss var du än befinner dig!

Postadress:

Box 107
661 23 Säffle

Besöks- och leveransadress:

Norrlandsvägen 26
661 40 Säffle

Rulla till toppen